Laatste update: 07-04-2020
 


Welkom op onze website van de Galathese!
 
Ik ben Judith Aalders en woon sinds 1989 op het eiland Goeree-Overflakkee.
 
De kennelnaam van de Galathese bestaat al sinds 1992, de kennel is ontstaan uit werken en africhten van honden. Bepalend voor het fokken is bij ons altijd het sociale karakter geweest samen met de eisen die de rasvereniging stelt.
 
Toen ik als 11-jarige de Duitse Staande Langhaar (Sanne v.d. Honingeter) van mijn vader voorbracht op verschillende KNJV wedstrijden, ben ik ook besmet geraakt met het hondenvirus.
Ik heb altijd de jachthonden van mijn vader voorgebracht op wedstrijden.
 
Tot ik in 2008 mijn eerste eigen jachthond kreeg, een zwarte Labrador Creekwater Rose Finch. Naast de verschillende KNJV wedstrijden jaag ik mijn honden ook voor in de praktijk jacht, dit met goede resultaten.
 
Hier bleef het niet bij, in de loop der jaren zijn wij verliefd en verknocht op het leuke, eigenwijze en dappere karakter van de dwerg korthaar Teckel. Na lang zoeken hebben wij onze eerste dwerg Teckel bij Anja Brunstering uit Duitsland gehaald.
 
Na jaren is de kennel van de Galathese weer actief met Labrador Retrievers en Dwerg Korthaar Teckels.
 
Al onze honden wonen en leven in huis. Ook onze puppen worden in huis geboren en gesocialiseerd. Als de pups 6 weken oud zijn ondergaan zij een puppytest door een gediplomeerd gedragstherapeut, waaruit een karakteromschrijving van de pups komt.